Underbar kväll!


God morgon underbara läsare!!

Gårdagens kväll var helt fantastisk, älsklingen kom och hämta mig på tågstationen så åkte vi ut och gick en långpromenad med hundarna, hur mysigt som helst. När vi kom hem åt vi räkor med ägg och rostat bröd, jättegott, innan vi myste ner oss i soffan, tittade på sitcome-tisdag och viskade små gulliga ord till varandra hela kvällen! 🙂 Älskar verkligen min fina fina pojke! 🙂

Glömde dock helt bort att ta en bild på min outfit och oss tillsammans, men det kommer fler tillfällen för det. 🙂 På fredag till exempel! 🙂

Dagen idag började dessutom helt perfekt, eller ja när jag vaknade frös jag som ett as vilket ledde till att jag hoppade i sängen och snodde lite värme från min otroligt varma pojke två gånger. Inte jättebra för tidsplanerningen, men strunt samma! Det var mysigt iaf! 🙂 Vågen visade på -3hg igen, skönt men har nu 3 kilo att gå ner på två dagar för att få köpa en iPad, lär inte hända! 😉 Då får jag kapa av en arm eller så! 😉 Haha! får helt enkelt vänta tills jag väger 55 kilo, den dagen kommer även om det tar mycket längre tid än tänkt!

Idag började ju min älskade pojk(jo jag vet precis hur rosafluffig jag låter ;)) riktigt tidigt, och även om det störde mina rutiner lite, var det otroligt mysigt att gå upp tillsammans och få pussa på en relativt vaken människa när vi ska iväg istället för en halvdö sill som är som när han sover! 😉

Helt klart bättre start på dagen idag! 🙂
Puss puss