Cubus make me green, not black! 2


Förste shoppaholic ja tack, har precis fyllt min garderob, eller jag snarare mitt bagage just nu med två nya jeans, en ny tröja och två par nya blåa strumpbyxor, mellan notan gick på 870:- så de plus telefonen är jag nästan uppe i 2000:- bara för idag! För mycket pengar gör mig verkligen slösig och hem sent! Kunde lätt tagit fyratåget men då stod jag i provrummet så nu är jag inte hemma förrän åtta! Ett litet suck på mig själv, men skitsamma för det som nog gjorde mig lite extra slösig var att båda jeansen var i 26, jag har aldrig i hela mitt vuxna liv haft en så liten storlek i jeans!! Fick till och med välja bort ett par som var superfina bara för att de inte fanns i 26 och 27 var gigantisk!! :O Super synd för de var så himla fina, svarta lite slitna i färgen och jag har varit ut efter sådana byxor LÄNGE… 🙁

Fler bildet kommer när jag kommer hem, tog bara en i omklädningsrummet! Så håll utkik! 🙂  Båda paren sitter supertajt, vill ju kunna ha dem om 5,9 kilo också liksom! Men det är skitsnyggt iaf! 🙂 Och de är också väldigt tajta nertill, ja de heter ju superskinny av en anledning! 😉 Så jag tror de kommer bli supersnygga till mina höstskor med snörning! 😀

Maten har gått strålande idag, ligger just nu på 58 kcal under målet, och jag tänkte faktiskt inte äta något mer, är så mycket lättare att hålla målet när jag är i skolan, då har jag liksom så mycket annat att tänka på att suget aldrig får minsta lilla utrymme i mitt hjärnkontorn då de svämmar över av koder! 😉

Dagens middag, suck jag vet inte direkt jättebra, men älsklingen skulle äta på jobbet och jag pallade verkligen inte laga mat till mig själv åtta ikväll, och colan gjorde mig verkligen lycklig, love it light! 🙂
puss puss


2 tankar om “Cubus make me green, not black!

    • Emily Inläggsförfattare

      haha det har jag aldrig tänkt på men ska tänka p å det nästa gång jag köper strumpor för jag äger knappt några svarta längre! 😉

Kommentarer är stängda.