På hem till min mannen i mitt liv!


Nu är skolan slut, har faktiskt gått helt okej, börjar förstå lite mer och börjar förstå vikten av att köpa en android! Alltså inte för att byta ut min iPhone, gud nej!! Hu! Men för att emulatorn på datorn är helt värdelös, satt och slet och fick även läraren att slita sitt hår hur länge som helt med ett problem som sen visade sig vara en bugg i emulatorn, för när jag körde det på en riktigt androidtelefon funkade det precis som det skulle!! Mögigt värre!! 😛

Men nu tänker jag lägga det bakom mig, för om två timmar är jag hemma hos min älsklingen och vi ska fira våran dag lite nätt med räkor och levande ljus. 🙂 Vi ska fira mer ordentligt på fredagkväll, då ska vi gå ut och äta på marinan ska bli übermysigt! 🙂

Återkommer om det ikväll! 🙂 Nu ska jag tillbaka till The Gates. 😉
puss puss