Checkar ut från Halmstad för idag!


Ännu en dag avklarad! Och nu börjar det bli lite lite lite enklare, och jag är inte riktigt lika slut i huvudet som jag var förra veckan, det känns underbart! 🙂 Sitter just nu på tåget som var 25 min försenat, woho för kollektivtrafik alltså!! Men men, bara att hålla tummarna att de kör in tiden innan vi kommer till Lund så jag hinner med nästa tåg, annars lär jag inte vara hemma till 8..

Maten har gått strålande iaf, äntligen, glömde helt bort förmiddags mellisen, så har nu kvar 472 kcal, vilket jag tänkte investera i en portion smaskig köttfärs och korvgryta som jag ska göra när jag kommer hem! Får dock se hur det blir i Lund, är jag vrålhungrig då, så går jag nog in och köper något passande att äta, men hade varit bra om jag fick gjort grytan idag för annars har jag ingen lunch imorgon! 😉

Blev ingen shopping idag, är lite stolt över mig själv faktiskt att jag höll fast vi mitt beslut! 🙂 Men håller jag målet idag, tänker jag nog väga mig imorgon och har det hänt ett mirakel blir det kanske lite shopping då istället, slutar ju dessutom en timme tidigare imorgon så kanske bättre att shoppa då iaf, det leder ju inte till att jag kommer hem mitt i natten då! 😉

Nu ska jag göra det sista på en uppgift, så jag kan ta bild på de färdiga resultatet! 🙂 om det blir bra vill säga! 😉 Det visar ju också på att jag är piggare idag, förra veckan kunde jag inte ens tänka på att öppna programmet efter skolan! 😉
puss puss