Back to School!


God morgon underbara läsare!

Då var man på väg igen! Ännu en gång var det att gå upp klockan fem och göra sig i ordning, och ännu en gång fick jag springa till tåget! Haha jag och planering… Imorse sa jag ändå till mig själv att jag skulle hålla lågan uppe och få allt gjort så fort som möjligt så jag slapp stressa till tåget! Så blev det inte, men hann med tåget iaf! 😀

Vägde mig dock inte i morse så det blir ingen tur till Cubus, men ska ju upp hela veckan så jag har tid. 😉 Höll inte mitt mål igår heller, var skithungrig när jag kom hem, så det blev resten av pizza och lite chokladpudding på det! Det är därför jag inte ska ha någon ätardag, för de blir nästa alltid 2-3 minst!

Men idag är jag på rätt spår igen, har med mig frukost, två mellanmål och lunch i väskan, alltsammans landar på 1182 kcal, vilket gör att middagen får bli lite liten, men det gör inte så mycket för då behöver jag inte vara fokuserad längre! 😉

Sitter just nu och försöker förstå mig på den engelska boken som vi skulle läst två kapitel i till idag, fattar minimalt, precis som alla andra engelska böcker jag försökt mig på! Hade kanske gått bättre om jag läst dem i torsdags och fredags som det var mening! 😛 Slappröv ja tack! Ett par timmar kvar innan lektionen börjar iaf så kommer kanske en bit till iaf! Är ju över 50 sidor som ska läsas… Borde nog fortsätta nu! See U later!
puss puss