1496 kcal


God kväll!

Här kommer ett supersnabbt inlägg borde redan sova för längesen!! Blä vilken eftermiddag/kväll det har varit, tåget var försenat, så jag missade det andra i Lund, fick ta en buss istället som blev försenad och en liten stund såg det ut som jag skulle bli sittande i Sjöbo av alla ställen i över en timme. Som tur var hade nog chauffören hemlängtan för han lyckades köra in förseningen och jag hann med den sista bussen och kom hem bara 20 min senare än vad som var tänkt! 🙂

Blev köttfärs och korvgryta supersmaskigt!! Dock innehöll den lite mer kcal än jag trodde, så jag gick över mitt mål med 73 kcal, helt levnadsbart tycker jag! 🙂 Och nu har jag dessutom 3 perfekta luncher att ta med till skolan!! 🙂 å imorgon blir det vägning, känner mig faktiskt inte allt för svullen efter helgen så jag hoppas vågen är snäll! 🙂

Är ledsen att det inte blev någon bild, men de jag trodde skulle vara piece of cake att fixa visade sig vara helt omöjligt!! 🙁 Så jag fick inte ihop skiten, så ni får se i morgon när jag tjatat håll i huvudet på min stackars lärare om vad som är fel! 😉

Nu måste jag verkligen sova!!
Puss puss