Little Red Riding Hood!


God söndag förmiddag!

Jag använder väldigt sällan rött, både i läppar, naglar och kläder, bara för att jag tycker det tar fram för mycket röda pigment i min hud så jag ser ut som en tomat! Men idag strunta jag i det! Och tyckte det blev rätt nice iaf! 🙂

En bild från det enda vettiga jag gjorde i matväg igår, eftersom det är ganska kallt hos mor värmde vi oss med varsin kopp nyponsoppa, så himla gott och mysigt, det är sånt som gör att jag älskar hösten, det är en perfekt tid att göra smaskig soppor och grytor!! Mums mums och dessutom väldigt lätt att göra supernyttigt! 🙂 Måste säga att jag är ganska nöjd med mina ben i mammas läckra jeans som jag ”glömde” lämna tillbaka!! Haha nä men jag glömde faktiskt det, de gick så fort när vi åkte hem!

Men resten av dagens mat tänker jag bara lägga bakom mig och göra om, göra rätt idag, tänker verkligen inte väga mig i morgon! Men det värsta är inte att vikten antagligen har gått upp utan hur himla ledsen min stackars mage är efter all skit!! Måste börja bli snällare mot den!

Så idag ska jag börja dagens med fruktsallad med lite yoghurt sen till antagligen sen lunch med tanke på att jag inte ätit frukost än blir det ost och skinkpaj och till middag skulle jag vilja göra köttfärs och korvgryta men egentligen var det tänkt att jag skulle äta upp resten av gårdagens pizza, men den är jag inte särskilt sugen på och går helt klart under kategorin skräp… Så vi får sen, men nu är det kanske dags att sätta igång med frukosten! 🙂 Puss puss