Cubus imorgon eller?!


Går och velar fram och tillbaka just nu! Såg att det hade Cubus i Halmstad, sådär fem min från skolan i riktning mot tågstationen, helt perfekt liksom och jag är sjukt sugen på att köpa lite nya jeans! De har himla mycket snygga till vettiga priser, och när jag gick in på deras hemsida hittade jag såklart hur många som helst som jag vill ha, några;

   Alla fyra ligger mellan 199:- och 399:- så de är ju liksom inte dyra! Men borde ju egentligen inte köpa jeans förrän jag har nått min målvikt för då kommer jag ha krympt ur dem, men samtidigt, jag kan ju inte gå runt i sunkiga tråkiga byxor tills dess, kan ju ta ett tag! 🙁

I matväg har dagen gått sådär, har fått i mig godis, dock inte jätte mycket ca 15-20 små bitar och jag håller mig fortfarande inom målet, har dessutom lite kcal kvar, vet dock inte om de kommer gå åt, då jag blev superillamående av godiset(jag måste verkligen sluta!!) och de hänger fortfarande i..

Men kanske skulle låta ödet bestämma, och även få mig själv att hålla dagens kalorier, om jag väger under 60 igen imorgon(stor chans med två svullodagar) får jag handla på Cubus, för då har jag iaf under 5 kilo kvar, annars väntar jag tills jag väger under 60, helst under 59 också! Större chans att de fortfarande passar sen då och att jag slipper bli deppig i omklädningsrummet! Huga som sist gång!! När jag köpte ett par 38-or och de satt rätt tajt!! Blä på mig! Men så borde det inte bli denna gången! 🙂
puss puss