Liten söt hare!


God morgon underbara läsare!!

Idag ska jag ha en strålande dag! 🙂 Klockan är 11 och jag har inte fått i mig någon frukost än, efter gårdagen är jag fortfarande mätt! Men sen har jag också haft fullt upp! Vi har gjort något som man inte borde göra, vi tog upp en liten harunge som hade förvirrat sig in bakom stallet, kändes iaf som ett bättre öde än att den skulle träffa fyra väldigt nyfikna hundar!!

Den hade gjort sig illa på ena bakbenet, så vi tvättade rent såren, dock bara med vatten, vågade inte använda något annat ifall mamman inte skulle vilja ta tillbaka den om den luktade fel! Älsklingen trodde först det var av, men då den inte verkade ha några som helsta problem att vare sig sprattla eller krypa med det, kom vi fram till att så var nog inte fallet!

Sen satte vi ut den igen, och håller nu hundarna inne, ska snart ut och titta till den och se om den är kvar! Vill inte släppa ut hundarna innan vi vet att den är i tryggt förvar! 🙂
puss puss