över 60 igen!


Ja ni kan ju gissa hur min sinnesnärvaro är idag, att gå upp 8 hg på tre dagar bara för att jag misslyckades en enda dag! Morr vad irriterande!! Men jag kände mig ganska knubbig innan jag vägde mig, är säkert bara vatten, men ska komma ihåg det till nästa gång, om jag inte känner mig lite smal som jag gjorde i tisdags ska jag låta vågen stå! Är ju onödigt att må såhär bara för att kroppen fått spel och samlat på sig massa vatten! Så onödigt! 😛

Men det fick mig iaf att inse hur mycket skada fusket gör på min diet! Så nu ska jag aldrig mer fuska! Dock är jag väldigt sugen på lite gosigt fredagsmys, så jag ska försöka göra lite nyttigare mys, inte godis och chips utan jag tänkte nyponsoppa(innan jag fryser ihjäl här)  med alla tillbehör, grönsaksstavar med dip och min nya favoritcola av Jean Paul Gaultier(love it light)! 😀

Men nu ska jag ut och ge hästarna lunch innan jag ska och inhandla fredagsmyset! 🙂
puss puss