Min kamp mot rynkorna…. 1


Hahaha!!! Nej jag börjar inte hispa över rynkor, tycker inte alls att jag ser gammal ut, men det bara blev så, ansiktskrämen fick jag som gåva av Yves Rocher och ögonkrämen köpte jag till halv priset för att den skulle hjälpa mot mörka ringar under ögonen som jag börjar få att vi flängande fram och tillbaka till Halmstad vilket ansiktskrämen också ska hjälpa mot! 😉

Så här står det om produkterna:

Vitaliserande crème 24 H – mot trötthetstecken

Dämpar ålderstecknen. Vitaliserar huden. Slätar ut rynkor och linjer.

Vitaliserande crème 24H – mot trötthetstecken är en kräm som har berikats av den röda vinrankans polyfenoler. På en månad suddas ålderstecknen ut, huden vitaliseras och rynkor och linjer slätas ut.

Ålderstecken, Lyster och Lystergivande ögoncrème

Minskar effektivt ålderstecken. Återger din blick en ungdomlig utstrålning.

Motverkar ålderstecknen. Ger en ungdomlig lyster åt dina ögon.
Denna crème är speciellt avsedd för det ömtåliga området kring ögonen. Den är mild och effektiv och vårdar minutiöst ögonkonturen både morgon och kväll.

Det stod mer om ögonkrämen i broschyren, att den innehåller pärlemor-extrakt så den lyser upp skuggor under ögonen, dock har jag än så länge inte sett någon skillnad på den fronten, men ska prova att ha på lite mer i morogn och se om det blir någon skillnad! 🙂 Man kan använda ansiktscrèmen som en månadskur, och vad jag har kunnat läsa så ska den ge lyster i ansiktet efter bara ett par dagar så vi får se! Återkommer om jag får något resultat! 🙂 Detta ska bli spännande! 😛

Maten har gått åt helvete idag, tänker inte ens prata om det, men tror jag behövde det, nu är det över iaf och imorgon börjar jag om! Nu ska jag sova bort alla tankar om hur långt fram jag flyttade mitt måldatum. See u in the morning!
puss puss

 


En tanke om “Min kamp mot rynkorna….

Kommentarer är stängda.