Me-day! 2


God morgon underbara läsare!!

Idag är jag äntligen fri att bara vara mig själv!! Ska ha en riktigt Me-dag! Mitt paket från yves kom igår så jag ska ner och hämta det om en stund, sen tänkte jag även springa bort till hudsalongen och se om de har öppet så jag kan boka en tid! 🙂

Gårdagen gick riktigt, riktigt dåligt, det blev en stor mängd godis under dagen, fler hekto, så jag misslyckades ganska rejält kan man säga! Men idag ska jag göra om och göra rätt! Ska ju väga mig imorgon då vill jag ju inte gått upp, så idag ska jag vara supernyttig!! x) Och lägga tiden på bättre saker än att äta skit! 😛

Men först ska jag tvätta, och nu är det dags att springa ner i tvättstugan!
Puss puss


2 tankar om “Me-day!

 • Jessica

  Du borde ha en dag i veckan där du kan äta vad du vill 😛 (så kan du frossa i pizza och andra godsaker med moi 😉 ) Men det blir mycket enklare då och så känns det inte lika jobbigt att man inte får äta godis när man vill 🙂 btw så är du jättefin som du är och jag är grymt imponerad att du klarar alla dina mål 🙂 (till skillnad från mig som inte har ägt en egen våg sen jag flytta hemifrån 😀 ) du är bäst gumman <3
  Puss

  • Emily Inläggsförfattare

   Haha det har jag nu, sådär 3-4 dagar i vecka! Så det är bara att komma ner och frossa! 😉
   Du är så himla rar! <3 <3 <3
   puss puss

Kommentarer är stängda.