Hungrig!


God kväll!!

Det blev inte mycket mig idag, har farit runt överallt mellan disk, tvätt, handling, hämta paket mm! Har typ varit på fötterna hela dagen! Men det är ju inte negativt för viktnedgången iaf! 🙂 Dock räcker inte 1400 kcal till riktigt då! Så nu är jag rätt hungrig! 😛 Märks verkligen tydligt att maten inte räcker riktigt när man är ute och flänger, det är mycket lättare när man bara ligger och degar i soffan! 😛

Dock kan jag inte direkt säga att jag ätit rätt idag, som ni kan se på min middag, chokladpudding… Kalorierna är dock helt rätt, 1346 kcal, 66 kcal under dagens mål, men innehållet sisådär, men var verkligen osugen på att laga mat och såååå himla sugen på chokladpudding, så hade jag lagat mat hade det antagligen blivit båda och då hade jag ju spräckt mitt kcalschema!

Visst visst, man ska inte byta ut mat mot socker och jag ska absolut inte göra det till en vana, men gott var det iaf! 😉

Imorgon blir det dock mycket bättre vanor, ska till mor och vara häst och hundvakt och hon har köpt hem massor med nyttigheter, så jag ska frossa i frukt, nyttigt bröd och revbensspjäll, förhoppningsvis mer i det första än det sista! 😉

Ska visa mina nya hudvårdsprodukter från Yves i morgon, men nu ska jag ta min nervositet inför vägningen imorgon, se resultatet av två bra och en katastrofal dag. Snälla vågen var snäll…
puss puss