Ett försök att hålla mig positiv.


God morgon underbara läsare!! 😀

Jag känner att detta verkligen inte kommer bli min dag, när jag vaknade i morse var klockan 06:48, jag hade alltså lyckats snooza två gånger i sömnen!! Sen var jag sjukt sugen att väga mig i morse, men nej, jag ska inte väga mig förrän på fredag, trots att hela kroppen morrade åt mig! Det var skönt när jag väl fick frukosten i mig och inte kunde väga mig längre! Dock blev jag illamående av frukosten, woho…

Mätte mig runt magen iaf, och har just nu ett midjemått på 68 cm, vet inte om det är bra eller dåligt, har varit så fokuserad på vikten att jag inte alls har skrivit upp ens mitt midjemått! Bad me! På fredag ska jag ta alla måtten och skriva in dem i ShapeUp! 🙂 Men ju visst 68 cm är nog rätt bra, brukar ligga på 70 och uppåt då jag typ inte har någon midja så helt ok! 🙂

Men iaf, move on, eftersom jag kom upp över en kvar försent blev jag ju såklart sen, eller inte sen jag kom i tid, men exakt och då fick jag ta cykeln och cykla som en dåre för att hinna och när jag kommer fram kom jag på att jag glömt min lunch hemma!!! Ca 10 timmar utan mat låter ju inte direkt som världens bästa idé! Så jag får göra en promenad av det, min mage kommer dö utan mat så länge!

Som sagt inte min dag idag, att hålla mig positiv gick ingen vidare, men det är iaf väldigt fint väder, alltid något och hade det ösregnet hade jag blivit utan lunch…
Hoppas bara dagen bli bättre! 🙂
puss puss