Suck för kommunalt!!


Nu har jag suttit och trängts i över en timme, och fått en väska i huvudet!! Att få någonting gjort på tåget var nog en önskedröm!! Har ju liksom inte ens nästan kunnat få upp datorn! Hade inte bensinen varit sååå himla dyr hade jag helt klart kastat jojo-kortet och aldrig mer satt mig på ett tåg! Då hade jag dessutom kunnat gå upp 6 istället för 5!

Jepp jag vet att jag är gnällig, har så himla mycket att vara positiv för, har precis fått reda på att jag kommer få mitt studielån och de tillsammans med vikten borde göra att jag skuttar fram, men ärligt talat jag tror jag kommer få en bula i huvudet och jag uppskattar verkligen inte att folk så när inpå mig, hade en liten tjej stående precis framför mig och kände mig helt pervers som tittade på hennes röv, men det var typ det enda jag kunde se då jag hade den nästan enda uppe i ansiktet!!

Nu har de iaf gått av, så nu får jag typ plats att andas! Kille som sitter bredvid mig har dessutom samma parfym som älsklingen, så det är ju lite hemtrevligt! 😉 Och även om jag har typ väskorna knöende runt mig, fick jag iaf upp min frukost, och de brödet var verkligen himla smaskigt!! 🙂 Mums mums! Dock är det allt jag kan äta nu glömde helt bort att ta med en sked till risifruttin! Tur de iaf har såna på skolan! 🙂

Nu ska jag försöka tänka bara positiva tankar! Jag vägde ju faktiskt under 60 idag, ett mål jag haft i såååå många månader nu! Och bara 1,4 kilo kvar att gå ner på 10 dagar för att jag ska få köpa min iPad!! 😀 Hade dessutom 400:- mer på konto än jag borde ha av någon anledning?! Kan inte finna anledningen, men trevligt när det är på de hållet!!

Håll tummarna för mig att jag förstår mer idag!!
puss puss