Perfekt dag i mat räknat!


God kväll!

Kaloritabellen blev grön och fin idag! 1407 kcal, 5 under målet, mer än klart godkänd! 🙂 Har dessutom ätit helt rätt mat i dag;

  • Grova mackor med ost och kokt medwurst plus massor med gurka till frukost,
  • sen en mannafrutti vid halv 11,
  • Gulaschsoppa till lunch
  • en risifrutti vid halv tre när jag började tappa fokus på koderna
  • och en smaskig middag bestående av fiskbullar och potatis som älsklingen hade klar tills jag kom hem! 😀

Som sagt väldigt nöjd med mig själv! 😀

Annars har det inte hänt så mycket sen jag kom hem, hade inte fått något paket, så jag sjönk ner i soffan och spanade in Hart of Dixie efter maten och där fastnade jag! Nu ligger jag i sängen och drömmer om min nya iPad, ber till gudarna att jag ska lyckas nå 57,9 innan den 21, hihi med tanke på min historik, mycket tvivelaktigt!! Men det går iaf åt rätt håll och i vilket fall som helst borde jag vänta tills jag har en bättre ekonomi, men det är inge kul att vänta!! 😛

Har dessutom klurat på hur jag ska skicka tillbaka min kursbok som jag hann beställa innan jag bytte utbildning, kommit fram till att det är lättast att gå ner till företagscentret imorgon efter jobbet och be dem hjälpa mig! 😀

Men nu ska jag nanna. Varit uppe sen fem ju!! Imorgon får jag iaf ”sovmorgon” till halv 7! 😀 Sov gott!
puss puss