När man gör allt rätt men inget funkar!!


Alltså ibland, när jag fattar funkar det huuuuur bra som helst, men när man sitter och följer instruktionerna slaviskt och ändå funkar det inte någonstans och tom läraren kliar sig i huvudet!! Och sen när han väl fått till början av det efter en lång stund och säger att jag ska klura på resten och jag kan inte få det ett enda steg längre, vågar jag knappt fråga igen, han gör ju typ inget annat än står hos mig!!

Irriterande värre!! När det gäller datorer brukar jag ALDRIG behöva hjälp, jag är snarare den som går runt och hjälper alla andra! Inte idag! Bara skönt att det är slut om mindre än två timmar!!

Nu ska jag gå ut och ta lite luft, det är så himla dålig luft här inne och huvudvärken börjar smyga sig på! Himla tur det bara är två gånger i veckan vi sitter här, för en sån här dag till hade jag aldrig fixat!! Då hade migränen kastat sig över mig!

Jaja det kommer nog snart att släppa, vill bara förstå vad jag håller på med! Förresten fick ännu ett trevligt besked idag, kommer få mitt studielån! 😀 Skönt värre! Slipper jag fundera så mycket på ekonomin så mycket! 😀 Gutt Gutt!!
Plus att jag kommer ha råd att köpa en iPad den 21 om jag når mitt mål utan att bli luspank!! Gutt Gutt!!

Men luft var det! 😉
puss puss