Då var man på väg igen!


God morgon underbara läsare!!

Det var inte riktigt lika lätt att komma ur sängen idag, när klockan ringde hoppades jag verkligen att jag ställt larmet för tidigt, för det kändes som jag knappt hunnit somna ens, trots att jag gick och la mig halv tio igår och somnade som en stock! :p

Men men, kom upp iaf! Och kunde inte låta bli att ställa mig på vågen, då jag kände mig lite smal!! Kan ju lugnt säga att det var total lycka när den visade 59,3 kilo gång på gång, vägde mig säkert 20 gånger för jag kunde inte tro på siffran som stod där!! Men det stannade kvar!!

Så ÄNTLIGEN har jag kommit under 60 kilo!! Så himla lycklig!! 😀 😀

Förra veckans mål check!! Och bara två hg kvar på denna veckans!! 😀 Men nu får jag inte väga mig förrän på fredag, att stå på vågen varje dag är bara en dum idé!

Men det känns lite knäppt! att gå ner 8 hg på en dag, liksom! Men det måste vara vattenvikt eller något, det går liksom inte så fort helt enkelt, men absolut trevligt! Och nu har jag bara 4,3 kilo kvar till målet!! 😀

Välkommen till femtiotalet gott folk, tror detta årtionde kommer bli mycket trevligt!! Och nästa gång jag lämnar det får inte vara för något annat än att jag är väldigt på smällen! :p

Idag känner jag mig mycket mer förberedd i matväg än igår, hela väskan är full med mackor, risifrutti och mannafrutti, vatten, saft, cola light och gulaschsoppa som jag hittade i frysen som kommer bli dagens lunch! 🙂

Nästa vecka kommer det bli bättre lunchlådor, men orkade verkligen inte ställa mig och laga något när jag kom hem igår, dråsade ner i soffan och somnade nästan tills älsklingen föreslog sängen istället! 😉 Tänkte nog anamma grannens grej med att göra hela veckans lunchlådor på samma gång! Frågan är bara om jag står ut med samma sak gång på gång, men kanske kan gör två olika! 🙂

Tåls att tänka på….

Ha en underbar dag!! 😀 Det ska jag!! 😀
puss puss