Back to life!


Sorry om mitt förra inlägg var luddigt, man blir verkligen helt slut i huvudet av alla koderna, kände mig hemsk i slutet när jag bad om hjälp typ hela tiden och så fort läraren försökt få mig att göra något fattade jag nada trots att han precis visat mig vad jag skulle göra!!

Men nu är det slut för denna veckan iaf! Ska visserligen sitta och råplugga hemma hela veckan utom imorgon då jag ska jobba hela dagen, men då ska jag inte blogga samtidigt, så ni slipper superluddiga inlägg! 😉 Sen tänker jag nog dela ut det så mycket som möjligt inte sitta 7 timmar i rad, kanske ett par på morgonen sen göra något annat och ett par timmar på eftermiddagen och kanske läsa lite på kvällen, boken är på engelska så vi får väl se hur mycket läsning det blir! :p

Dock undrar jag hur lång tid det kommer ta innan kroppen vänjer sig, mår illa mest hela tiden och får typ tvinga i mig mat för att orka hålla flåset uppe! Dessutom ger alla sittande timmar mig ont i mest hela kroppen, knäna, gumpen, ryggen, nacken och axlarna..
Konstigt, då jag tycker jag borde vara rätt van med tanke på alla timmar jag spenderar i soffan, men där kan man såklart byta ställning plus att den är mjukare.

Det ska bli så skönt att få komma hem INNAN det blir mörk! Vi fick sluta lite tidigare då läraren skulle flyga hem och var tvungen att gå redan typ tjugo över tre, så det blev fyra-tåget hem! 😀 Sitter just nu och väntar på att älsklingen ska komma hem, så jag kan fråga honom om jag fått paket! Väntar på ett litet får Yves Rocher som jag hoppas kommer idag, det hade varit en trevlig avslut på dagen att ägna sig åt lite skönhetsvård som kräver absolut ingen hjärnkapacitet alls!! För den är slut för stunden!

På tal om hudvård, har jag satt ett nytt mål, vet inte om skrev om det tidigare, kom på det typ i söndags och då hade jag så mycket skola i huvudet att det kan ha blivit glömt! 😉 Iaf målet år att varje gång jag har en ny(lägre) andra(eller båda som det var denna gång) siffra på vågen, tex 59 istället för 60, får jag göra en ansiktsbehandling, denna:

AHA-behandling

För hud med acneproblem, fet och/eller oren hud samt när huden är i behov av uppfräschning för att få bort grå trist hud och ytliga rynkor.

AHA-syran löser upp det yttersta lagret av orenheter och gamla hudceller avlägsnas. Behandlingen motverkar finnar, oren hud, pormaskar och stora porer. Huden blir klarare genom ökad cellförnyelse, ökad fasthet, ökad smidighet samt att linjer och rynkor minskar.

Passar män och kvinnor i alla åldrar.

Behandlingen inleds med rengöring och lymfdränage. Därefter appliceras AHA-syra (mjölksyra). Till sist läggs en svalkande och lugnande Aloe Vera ansiktsmask och avslutas med en vårdande creme.

Efter behandlingen kan man känna lätt sveda, klåda eller värme.
30 min 275 kr
5-kort (kurbehandling, rekommenderas) 1250 kr

Hos Hud&Hälsa, eller jag ska prova den och gillar jag den kommer det bli den, annars likvärdig behandling! 🙂 Så eftersom jag kom under 60 i morse får jag nu gå på en sån! 🙂 Sen skulle jag komma under 59 på fredag, får jag såklart vänta så länge som man bör innan jag gör nästa! 🙂 Så på torsdag tänkte jag gå ner och höra om tid! 🙂 Kändes passande för min plånbok också, annars brukar ju ansiktsbehandlingar vara längre och dyrare, men jag tror denna passar mig! 🙂

Göra två flugor på smällen så att säga, både bli av med fettet och finnarna, bättre pepp finns inte! 😀 Eller jo morgonens vikt, skulle aldrig kunna tänka mig att slarva nu!! Tänk om jag är Ipad ägare om tio dagar??
puss puss