På väg hem!


20120910-180025.jpg

Jepp jag dödar min diet med 113 kcal! Men med tanke på hur jäkla trött jag är i knoppen, borde jag gjort slut på en miljon extra kalorier!! Tänker dessutom rocka bort det sen! Plus så mycket som jag stressat idag, kan jag inte förstå hur jag inte är bara skinn och ben!! :p

Men det har varit superspännande, och även om jag i många fall inte fattade ett ord av vad lärare pratade om, var han supertrevlig och lät mig både få sluta en kvart tidigare och komma lite försent i morgon för att idag komma hem 8 istället för nio och för att slippa gå upp 4 imorgon!! Det uppskattas verkligen!!

Borde egentligen sätta mig och fortsätta med uppgifterna, men min hjärna känns helt överkokt, så jag tror den får vila en stund och kanske att jag kan fortsätta när jag sätter mig på nästa tåg, eller tar det imorgon, har ju liksom 3 timmar då med!!

Har träffat många spännande människor idag, dock kan jag säga att 5-6 timmar med kodande och lite för lite sömn(en hade typ sovit 1-2h) ger väldigt spännande samtalsämnen och mycket svärande!! Haha!

har dock en del ändringar inför imorgon, ska tex ha med mig både en bättre frukost(ägg kanske), risifrutti och en stadig lunch så jag kan fokusera bättre!! För för mycket kaffe och för lite näring har det verkligen blivit!! Där av snackset nu också!! Borde inte det vet jag och att unna sig är bara löjligt, men när man är så hungrig att man skakar är ”jag förtjänar det” ett väldigt lockande uttryck, men det kunde varit värre och det var väldigt gott också!!

Men ett kvällsmål när jag kommer hem hade antagligen varit smartare! Men men sånt är livet! Något som dock inte är så himla nice och okej är att jag har fruktansvärt ont i ryggen, vet inte om det har med arbetsställningen på skolan att göra eller bara för att jag suttit så himla mycket hela dagen!! Får undersöka det imorgon för nu kan jag inte ens komma ihåg hur bord och stolar stod i nivå med varandra! Men jag ska nog be älsklingen om en massage när jag kommer hem så jag klara morgondagen också!! 🙂
Puss puss