Nu går tåget! 1


Inte riktigt lika ljust när jag gick på tåget! 😉

God morgon världen!

Jag borde alltid gå upp klockan 5, av någon anledning finns inte ens snooze med i mitt ordförråd så tidigt, utan jag bara kastar benen över sängkanten och går upp! Så lätt är det inte vid 7-8!!

Jaja nu sitter jag iaf på tåget, har fått använda mitt svindyra pendelkort för första gången!! 🙂  Hade tänkt gå 30 min innan det gick för att vara på den säkra sidan, men såklart som alltid i min värld kom jag iväg 12 min försent, så jag hade bara 18 min på mig, men trots att jag stannade och klappade en supersöt vit katt med svarta öron(smart när man är stressad va?!) satt jag på tåget och hade till och med fått upp datorn 5 min innan tåget gick! 🙂 Så i framtiden räcker nog 20 min som marginal, tänkte dessutom köpa ett lås till  min cykel så ska jag cykla ner, så går det ännu fortare! 🙂

Vågen stod still i morse, visade fortfarande på 60,1, så jag räknar det som 60, för att jag vägde mig kl 5! Så på fredag måste jag komma under 60, nu är det bara ett ynka hg kvar!! Fyra perfekta dagar borde ju leda till iaf minus ett!

Jaja känner mig iaf smalare nu, magen börjar bli ganska platt och fin, och nyckelbenen känns som de kommer fram lite mer för varje dag! 😉 Bara lite kvar på låren, armarna och love handlesen! Men nu måste det allt hända något för jag är så sugen på nya byxor, men jag vill ju inte ha fler par som kommer vara för stora när jag är klar! Fast funderar på ett par jeans leggings som sitter riktigt tajt nertill som hade passat mina vinterskor snyggt! 🙂

Inser nu något jag hade glömt med tåg, något som antagligen gör det värt att gå upp fyra imorgon för ett ännu tidigare tåg, vid denna tiden på dygnet är jag inte direkt ensam, så istället för att ha mina två väskor och jacka i sättet bredvid mig, som jag hade för fem min sen sitter jag nu och har alltihopa i knäet och håller på att dö av värmeslag!! Dock inte något jag kommer ihåg, när blev tåg outhärdligt varma? Jag tycker alltid jag får sitta och frysa annars?!

Jaja tar en till klunk med kaffe, lyssnar vidare på Scorpions, tittar på den fina soluppgången och glömmer yttervärlden, om 24 min kan jag iaf gå av detta tåg och på nästa! Förhoppningsvis färre klängiga personer på de tåget…
puss puss


En tanke om “Nu går tåget!

Kommentarer är stängda.