Lunchrast


20120910-180309.jpg

Sitter just nu och käkar lite lunch, många hade med sig eget och resten stack innan jag hann med, då läraren höll mig kvar för att kolla om min installation blev rätt! Så jag fick äta ensam. 🙁 Och det är väl typ allt jag hunnit med denna förmiddag och nu hängde sig programmet så jag får vänta tills han kommer tillbaka innan jag kan gå vidare! mhf!

Men iaf det verkar inte allt för avancerat så jag ska nog klara detta utan allt för mycket problem! 🙂 Men snacka om ojämn könsfördelning, vi är fyra tjejer på 25 deltagare?! Men det passar mig rätt bra, killar ser aldrig ner på en som en tjej kan göra så det är rätt gött! Dock är det en hel del som har gjort rätt så mycket sånt här innan, då känner jag mig ganska korkad! Haha men det går nog snart över! 😉

Men nu är lunchrasten över, nu ska jag tillbaka och plugga vidare! 😀
puss puss