Prep för i morgon!!


God kväll!!

Mår såååå himla bra just nu, preppar mig inför i morgon, tror inte det finns någon som är så himla uppåt för att få gå upp 5 på morgonen för att sitta på ett tåg i 3 timmar till skolan!! 😀 Har duschat och packat in håret, smörjt in mig och målat naglarna! Nu ska jag lägga upp vilka kläder jag ska ha i morgon och packa väskan så jag bara kan gå upp imorgon, väga mig, klä på mig, sätta på mig ansiktet och ta väskan och sticka! Klockan 5 på morgonen kommer det vara ungefär en så stor uppgift som jag kommer klara av! :p

Borde egentligen göra i ordning frukostmackor redan ikväll, men de blir så äckliga då, så jag får hoppas jag inte glömmer bort det imorgon ihop med att koka kaffe! Fast de lär jag inte glömma, mamma måste ha kaffe fem på morgonen!!

Dagen har iaf gått strålande i matväg, landade på 1347 kcal, 78 kcal under dagens mål, det tycker jag är helt godkänt! 😀 Och trots att snäckan fortfarande är halt(upptäckte jag idag) så det inte blev någon ridning och jag har helt glömt att rocka rockring har det blivit en hel del träning hos mor iaf! Så riktigt bra dag! Hoppas vågen imorgon håller med! 🙂

Men nu måste jag preppa vidare!! Och sova!! Borde sova om 13 min men det lär nog inte hända! :p sov gott!!
puss puss