Appledrömmar!!


Har suttit och dreglat på apples hemsida under frukosten, sitter och trånar efter min nya iPad, Har bestämt vad jag ska gravera på både iPaden, Never going back! och på smart casen som kommer sitta runt, Who are you today? 🙂, låter det bra? 🙂

Har hittat en ny sak på apples hemsida som jag bara måååååste ha till min älskade lilla dator, tror ni inte den hade blivit glad då?? 🙂 Så nu är min nota uppe i 5300:- och jag skulle vilja beställa allt detta innan den 21 sep, för det är då kampanjen som ger mig ett presentkort på 350 kronor på att köpa appar till iPaden går ut och de hade jag verkligen viljat ha! Det är tolv dagar tills dess och jag har 5,1 kilo kvar till mitt mål, lite ohållbart va?!

Men jag tänkte sätta ett nytt lite mindre men fortfarande ganska omöjligt mål, om jag till den 21 sep går ner under 58 kilo får jag beställa det, det är 6 hg under mitt veckomål den veckan och det är 2,1 kilo på 12 dagar, tajt men kanske… Men nu måste jag fokusera på att ha råd att beställa det då med! Rätt bra pepp för att inte fuska en enda gång på 12 dagar? På den tiden får jag dessutom in en vana så det blir lättare att sen nå det slutliga målet! 🙂

Har börjat bra idag iaf, med en frukost på 380 kcal! 🙂

Nu ska jag till mamma och tjäna pengar och klippa gräs! See u later!
puss puss