Underbart är kort!


God morgon mina fantastiska läsare!

Idag kom jag upp två timmar för sent! Hade ställt larmet på halv åtta, men jag kan inte ens komma ihåg att jag stängde av det?! Så jag vaknade inte förrän halv tio! Visst en vanlig lördag hade jag inte brytt mig, bara tyckt det var gött att nanna lite längre, men då jag jobbar inatt drogs mitt dygn precis ner från 12 fria timmar till tio..

Har ju massor av saker som ska göras idag! Ska ut till snäckan och rida, sen ska jag även till mamma och klippa gräs och kanske fota hästar! Och det känns som tiden kommer bli superknapp då jag inte ens fått i mig mitt morgonkaffe än..

Jaja ingen idé att sitta och slösa tid på att klaga över att jag har dåligt med tid! 😉

Gårdagens mat gick strålande enda fram till kvällen då jag föll för två rader marabou digestive och gick över målet med 246 kcal, dock vägde jag upp det med 10 omgångar tennis på kinekten, vilket enligt den skulle bli -253 kcal, känns dock inte särskilt pålitligt så det blev 3 omgångar bordtennis på kinekten också! 🙂 Hoppas jag lyckades hyfsat att väga upp det iaf! Bättre än inget! 🙂 Inget mer överskott nu! Nu har jag inte en chokladkaka liggande i kylen längre iaf så då kanske det blir lättare! 🙂

Förresten gårdagens middag:

Mini pizzor!! Det är sååå himla gott!! Skulle kunna äta det typ varenda dag!! Dessutom är det typ bara 482 kcal i alla tre! Mycket bättre än köpepizza där det är typ 1500 kcal i en pizza!! Försök och få i dig 9 såna här liksom?! :p Dessa innehåller:

  • 3 rågkakor
  • 80g strimlad rökt skinka
  • 44g oliver
  • 55g mager riven ost
  • 20g ketchup
  • ca 20g championer

I ugnen i ca 5-10 min på 200°c.

Får nog fundera på om jag inte ska ha såna till middag idag med! 🙂 Men nu är det dags för frukost och få någonting gjort innan det är dags för jobbet! :p
puss puss