Lite väl bra och sug-dåligt!


God kväll mina vackra läsare!

I matväg har dagen gått väldigt bra, till och med lite för bra, landade på 1183 kcal, 240 kcal under dagens mål, egentligen inte särskilt okej, men har haft ont i magen nästan hela dagen så mat har inte direkt stått överst på lista, så okej för idag!

Träningen däremot har gått katastrof, då jag inte mått bra har det varit ryggläge i soffan som gällt nästan hela dagen! Så kom inte ut till stallet, bad me och den enda träningen jag fått förutom gått ut med hundarna var en 20 min lång cykeltur, alltid något men ändå… Fast något positivt kom ut ur det, älsklingen har nu lovat att vi ska göra såna cykelturer tre gånger i veckan, 3 x 20 min är iaf en timme i veckan, många bäckar små så att säga! 🙂

Måste ju ändå lyssna på min kropp och imorgon är en ny dag! 🙂 Då ska jag träna bättre, tex kommer jag klippa gräs i ca 1 timme och 40 min! 🙂

Har istället suttit och planerat inför måndag, kollat hur jag tar mig från stationen till skola tex, 1,2 km dit ska bli nice att få lite vardagsmotion på de viset, då blir det iaf minst 2,5 km promenad varje gång jag är där uppe, det lär behövas eftersom jag kommer sitta ner i ca 13h varje gång. Sen har jag också lagt in hela schema fram till avslutningen i juni i datorns kalender så jag har det både i datorn och telefonen då de är sammanlänkade! 😀 Supersmidigt! 😀

Men nu ska jag nanna så sov så gott så ses vi imorgon!
puss puss