Skola, mysse, lunch och pippifåglar!


Det känns som det hänt väldigt mycket och alldeles för lite denna förmiddag!

Träffade världens coolaste fåglar i parken när jag var ute med hundarna, de var sjukt närgångna, var nästan rädd att de skulle ge sig på och knapra på Bobblan för de var säkert bara ett par decimeter från henne innan Nopplis fick syn på dem och kastade fram för att hälsa! Haha då flög det åt alla håll, men kom sen tillbaka igen! Snacka om orädda!! Måste åka in på bageriet efter stallet och se om de inte har något gammalt bröd som jag kan gå ner och mata dem med sen! 🙂

Sen fick jag min nya mössa från Manky idag, det gick verkligen fort att få den! 🙂 Cute? Gillar bollen, och tycker färgen är härlig, men hade antagligen gjort sig bättre till ett mörkt hår, men skötsamma, vill ha kvar mitt blonda hår och den kommer säkert passa utmärkt till mina nya höstkläder från bonprix så fort de kommer… helst innan jag fryser ihjäl…

Idag blev det varmrökt lax till lunch! Supergott! och dönyttigt!! 🙂 Just nu känns det som det kommer bli en piece of cake att hålla mitt mål, vet att det inte kommer bli så enkelt men hoppas jag får behålla denna känslan resten av dagen iaf! 🙂

Dock har jag fått svar från Jb Kompetens, hon sa tidigare att om jag skickade in min ansökan senast igår, som jag gjorde skulle jag få besked innan helgen, så senast idag alltså och för två timmar sen fick jag ett mail där hon tackade (tror jag det skulle stå iaf) min för min anmälan och att de ska behandla den omgående och de hoppas kunna ge mig ett antagningsbesked inom kort. Men om jag skulle få svaret idag känns det som det inte hade behövt skicka detta mail, så det känns som jag kommer få hispa och leva i ovetenskap resten av veckan också…

Men det är ju inte det värsta, eftersom utbildningen började i måndags och om jag inte får ett svar förrän nästa vecka kommer jag missa ännu mer om jag kommer in alltså, det känns inte allt för säkert att jag ens kommer komma in, för i så fall hade de väl inte behövt gå igenom min ansökan så väl, om de inte hade fler sökande än platser och jag har ju ingen direkt kunskap att komma med sen innan, så lär inte direkt hamna högst på listan….

Gud jag vill verkligen komma in på den, men måste försöka släppa stressen över det, för jag hade migränkänningar igår kväll och känner att de börjar komma tillbaka! Inte så farligt än, men måste lära mig att inte stressa upp mig över saker jag inte kan rå över!

Wiiii!!! Nu kom mitt paket från bonprix!!! Nu fick jag något annat att tänka på wii!! 😀
Återkommer hur det går och modevisning över kläderna!! 🙂
puss puss