Jag kom in!!!


Wiii!!! Jag kom in i Halmstad!! Så nu ska jag bli app-programmerare!! 😀 På måndag åker jag upp för första gången, det känns helt sjukt, var liksom helt inställd på att få ett nej, har fått så många nej att det känns helt knäppt att faktiskt få ett ja! 🙂 Haha, men nu har jag massor att göra, måste för det första ner till tåg stationen och köpa ett jojo-period mellan Ystad-Halmstad, håller alla tummar och tår att de inte kommer gå på mer än 1860:-.

Sen måste jag skicka en ändring till Csn igen… De kommer inte bli glada… Och sen måste jag av anmäla mig till de två hälsokurserna jag går på idag! Det jag är mest nervös för är att jag inte ska få något lån från Csn, då blir det trassligt… Jaja det får lösa sig! 🙂

Och mina nya kläder är helt underbara! Kommer snart med bilder, måste bara fixa allt detta först!
puss puss