Gråter blod…


Morning!

Har inte direkt världens bästa start på dagen, ställde mig på vågen och den visade 60,1 kilo, suck… Visst det är minus 2hg sen förra veckan men det är inte under 60 och det är 3 hg över veckans mål! Nu är det slut på fuskande och inga fler ätardagar!!

Från och med idag är det 1423 kcal om dagen som gäller, och inte 1500 kcal, som det har blivit den senaste veckan! Så från och med nu ska det bli mer sallad, kött och sallad till lunch, och normal mat i lite mindre portion till middag med en stor sallad till. 🙂 Och en sak till, ingen sprit!! Sprit stoppar ju ämnesomsättningen medans kroppen gör av med den och det är ju rena döden för viktnedgång, så tills jag väger 55 kilo ska jag vara nykter!

Sen tänkte jag väga mig två gånger i veckan, måndag + fredag, av två anledningar, både för att jag inte ska frossa på helgen bara för att jag inte kommer väga mig förrän på fredag, plus att väga mig en gång i veckan gör mig så nervös när jag väl ska väga mig, på en hel vecka ska man liksom hinna nå resultat så genom att väga mig två gånger tar det bort pressen lite! 🙂 Så på måndag ska jag under 60 kilo!!

Med tanke på att jag bara fått ihop tre bra dagar denna vecka och gått ner 2 hg borde det inte vara omöjligt att tre bra dagar i rad leder till minus tre hg! 🙂

Så nu är det göra om och göra rätt som gäller!! Ha en underbar dag! Och håll tummarna för att jag kommer in på min utbildning, ska få beskedet idag! 🙂
puss puss