Bonprix shopping


Bruntröja, gråtröja, jacka och dataväska

Här kommer lite bilder på allt jag fick hem från bonprix förut en topp som jag helt glömde bort att ta bild på! :p Är så himla nöjd med alltihopa, de är så snygga och passar helt perfekt, det enda som blev fel är att jag trodde den bruna tröjan skulle vara svart, men den funkar skitbra som brun också särskilt som jag hittade ett datorskydd i precis samma färg på CD-data! Mitt gamla hade ju dött så det kändes på sin plats med ett nytt nu när jag ska börja skolan! 😀

Och har dessutom fixat allt annat inför skolan på måndag, Jojo-periodkortet blev precis så dyrt/billigt som jag hade trott, 1860:-/månaden! Det känns bra då jag trodde det skulle bli ännu dyrare! 🙂 Hoppas bara att csn kommer med sitt besked snart så jag får lite mer pengar! 🙂 Gud vad mycket lättare livet blev nu när allt är klart! 🙂
puss puss