Vill man bli fin!


20120906-183706.jpg

20120906-183721.jpg

20120906-183752.jpg

För att fördriva tiden och glömma bort mailet körde jag lite skönhetsvård, kändes dönice! Plus att mailet kom redan innan jag blev klar! 😀 Och nu har jag skickat in en ansökan! Kommer bli strålande!! Måndagar och tisdagar kommer jag vara i Halmstad, eller ja 6 timmar kommer jag sitta på ett tåg och 7 i en lektionssal!

Men är ju inte säker jag kommer in än! Men i så fall kommer jag söka studielån, blir ju inte så mycket på ett år och det blir ju en ganska stor utgift att åka till Halmstad 2 ggr i veckan, mellan 1860-2400 kr får jag räkna med, och med alla andra utgifter måste jag nästan annars får jag lev på älsklingen ett år till och det låter inte roligt!

Samtidigt tänkte jag nog jobba kvar, har bara sett en dag i kalendern som de båda kommer krocka och då känns det ganska värt att få in lite extra cash, dessutom räcker inte lånet så måste iaf få ihop minst 2500:- för att få livet att gå runt! :p

Det jobbiga är bara att jag precis fått studiebidrag, det blir ju jobbigare att ändra anmälan då! Dessutom har jag fått mindre än jag borde av någon anledning?! Struligt värre!! Suck.
puss puss