Nervositeten kommer långsamt krypande


God middag!

Nu är klockan över tre och jag sitter som på nålar, ringde tillbaka till Jb kompetens idag när jag fortfarande inte hade fått något mail, himla tur det, för hon sa att hon hade mailat mig, så hade jag inte ringt hade nog ingenting mer hänt. Men hon hade lektion när jag ringde så hon skulle kolla upp vad som hade gått fel efter 15, och nu har det gått 20 min och jag sitter på nålar och väntar på att få mailet!!

Just nu känns det som att om jag kommer in på, Programmerare mobila applikationer kommer jag nog att välja bort mina hälsokursen och börja på denna utan tvekan, vet dock inte om detta är ett beslut baserat med baktanke eller bara överilat för att det håller mig på halster! haha, vi får väl se…

Maten har faktiskt gått hyfsat, med några missar, blev 14 g choklad, grönsaksstavar med dip och en glass istället för laxsallad som jag hade tänkt men har iaf ca 500 kcal kvar till middagen så det känns bra iaf! 🙂 Ska bli hemgjorda köttbullar, lite potatis, brunsås och en stor sallad! 🙂

Har spenderat större delan av dagen till att planera resan ner till Unghäst-VM i Frankrike i Oktober, vi kommer antagligen bila ner och bo på ett supermysigt hotell tillsammans med ägarna av våran uppfödning som vi ska ner och se! 🙂 Så mellan den 17-22 Okt kommer jag vara utomlands, tillsammans med mor, förhoppningsvis min bästa polare och väldigt tveksamt kanske även min pojke, men som sagt väldigt tveksamt… Suck! 🙁

Man skulle ju varit bra på hjärntvätt så man kunde få människor att göra som jag vill, dessutom med ett leende, för visst jag kan tjata hål i huvudet på älsklingen och få honom att följa med, men sex dar i Frankrike inkl två resa á ca 15h var med en surpuppa känns inte som någon vidare lösning! Så om jag inte hittar typ världen största hobbybutik liggande i Angers lär jag nog få åka ensam… Japp jag är en bitterf-tta och hatar när alla inte vill som jag vill! 😛 Så som sagt om någon vet något om hjärntvättande säg gärna till! :p

Gaaah nu har det gått över en timme och fortfarande inget mail. :'(
puss puss