Programmerare mobila applikationer 4


Fick ett roligt telefonsamtal för en stund sen, så nu vågar jag berätta mer om utbildningen då chansen är ganska stor att jag får gå den om jag bestämmer mig för att jag vill gå den! 🙂

Den heter alltså som rubriken säger, Programmerare mobila applikationer, är i Halmstad på 100% i ett år! Namnet säger ju ganska mycket om vad den handlar om, så behöver väl ingen vidare förklaring men om ni tycker den låter intressant finns det alltså några restplatser kvar, och ni kan läsa mer om den här! 🙂

Det första jag frågade var såklart hur ofta man ska vara i skolan, för att pendla i 6 timmar tur och retur varje dag hade inte funkat varken tidsmässigt eller ekonomiskt, men hon som jag pratade med sa att de bara är ca 2 gånger i veckan som man är i skolan, resten kommer var hemstudier, vilket låter heeeeelt perfekt!! 😀

Men jag ska inte ropa hej än, kommer få alla papper och schemat ikväll så får jag se hur det verkligen ser ut, sen måste jag ju såklart ta ett beslut, om jag ska hoppa av min folkhälsostudier och börja på den, och då kommer jag ändra min ansökan till csn en tredje gång!! Haha de kommer ju tro att jag är en jäkla virrpotta! :p Sen är frågan om jag ska fortsätta jobba eller om jag ska ta ett studielån eller om jag ska köra båda, eller 50% lån och jobb? Hur mycket klarar jag av?

Vad tycker ni? Låter den inte ascool?
puss puss


4 tankar om “Programmerare mobila applikationer

Kommentarer är stängda.