Glad och makrill!


God morgon världen!

Idag är jag glad igen! 🙂 Har dessutom hittat en ny utbildning, har mailat då de hade några restplatser! Vi får se, verkar väldigt cool, dock i Halmstad, så pendlandet kommer bli lååångt i så fall, men hörde även om schema, är det plugg på skolan varje dag är det kanske ohållbart men annars kanske… Mer vill jag inte säga, vill inte bli lika besviken igen om det vill säg illa, så håll tummarna för mig! 😉

Maten har gått bra än så länge, ligger på 150 kcal, blev bara yoghurt och frukt i dag med, dock färsk denna gången, banan och nektarin, det är något visst med banan och yoghurt, så himla gott! 🙂 Dock är det väl inte direkt något man står sig så himla länge, åt för typ en och halv timme sen och börjar redan bli hungrig igen! :p Hihi men sånt är livet! Idag blir en makrilldag tror jag, tänkte ha makrillmackor till lunch och springa ner till fiskbilen och köpa stekt makrill till middag! Me love makrill!
kiss kiss