Middagsdrömmar… 1


God morgon underbara läsare!

Precis kommit hem från jobbet, jobbar 4 av 7 nätter denna veckan så det blir en del hemkommande på morgonen! 🙂 Det är ett superbra sätt att undvika småätande på kvällen, att inte vara hemma! 😉

Idag tänkte jag köra samma kost som igår, förutom middagen för där blir det foliebakad lax och potatis! 🙂 Blev inspirerad av @sandrastenson på istagram´s lunch, såg så himla gott ut! 🙂

Sen var jag också sugen på att göra en efterrätt, funderade på fruktsallad med nyttig vaniljsås, hade varit fräscht och gott, frågan är bara om älsklingen håller med mig… Får väl höra med honom och skriva inköpslista, vi har bara bananer och nektariner, blir inte mycket fruktsallad av det! 😉

Nu ska jag sätta mig med mina studier, sluta tänka på middag redan, äta lite frukost och svara på era kommentarer! 🙂
puss puss


En tanke om “Middagsdrömmar…

Kommentarer är stängda.