Inte min dag…


Ja som ni kanske förstår har skolan påverkat min diet idag, vi hade ingen fisk hemma och jag orkade inte åka och handla så älsklingen förslog pannkakor vilket jag direkt fattade inte skulle funka med min diet, särskilt som jag redan hade fuskat med lite godis efter lunch. Men jag orkade inte bry mig och när han dessutom rev choklad och hade på kunde jag inte låta bli att prova. 🙁

Och det var inte ens särskilt gott…

Suck! Så jag hamnade på runt 1710 kcal, bättre än jag trodde iaf! Ändå ca 300 kcal under vad en normal kvinna förbrukar på en dag så jag borde iaf ligga på lite minus! 🙂 Dock har jag inte gjort någon form av träning alls idag, sov ganska dåligt på jobbet så var helt slut när jag kom hem och somnade i soffan vid 12 i över 3 timmar gött men sen blev det liksom inte någonting mer gjort då älsklingen kom hem lite drygt en timme senare.

Förlåt för att jag är en gnällkärring just nu, men jobbigt låg för stunden, försöker fokusera framåt har fixat massor med mina nya kurser, köpt böcker, skapat nya mappar för skolpapper och ansökt om användarnamn i ett spännande program som vi ska använda i en av kurserna, Dietist Net. Men plugglädjen vill inte infinna sig, hade så gärna gått i en skola där man fick träffa folk och inte bara sitta ensam hemma jämt!

Men nu ska jag sluta beklaga mig, imorgon är en ny dag, då är allt glömt och jag ska gå vidare och göra allt perfekt! 🙂
puss puss