Deppig…


Fick mail om att det inte kommer ta några reserver alls i år på Informationarkitekt i Malmö, och att jag var välkommen att söka nästa år, woho not… Har typ bara suttit och deppat hela dagens sen dess, typ 4-5 timmar. 🙁

Så nu blir målet i ett år att ta en filkand i folkhälsovetenskap och sen försöka igen nästa år, nu blir jag 27 år innan jag kommer ur skolan! Blä!! Men kurserna jag ska läsa nu verkar iaf väldigt spännande! Alltid något!

Har dessutom hoppat av en av kurserna jag skulle läsa, Hälsa, mat och etik, den verkade så himla flummig och tråkig, och jag kände att 100% studier antagligen är lagom iaf! Jobbar ju ändå samtidigt och ska inte gå in i väggen! Sen funderar jag på om jag ska läsa upp matte C och kanske D också, då räcker ju 100% gott och väl! Får mer att välja på till våren med fler mattekurser!

Får se vad som händer…
puss