Ny vecka, göra om göra rätt!


God morgon!!

Idag är första dagen på en otroligt läskig vecka som kommer bestämma min framtid i ett helt år! Det känns som jag kommer hyperventilera hela veckan tills jag får antingen ett Ja, vilket kommer göra mig väldigt lycklig, eller ett Nej, vilket helt klart kommer leda till tröstätning! Och de får inte hända! Är trött på att väga mer än jag vill!!

Vilket jag borde tänkt på redan igår! Allt gick så himla bra, hade klara mig hela dagen, men så på kvällen kunde jag inte hålla mig ifrån godisskålen! Blev kanske inte jättemycket med säkert 100-150g iaf och det räcker för att jag inte ska gå ner ett enda gram! Suck! Men de ska inte hända idag och jag planerar att rocka rockring i 15 min(ca150 kcal) och cykla i minst 40 min(minst 250 kcal) för att väga upp för godiset igår! Så jag iaf får ihop 5 bra dagar innan jag väger mig på fredag, hade varit sååå himla gött att äntligen få se siffror under 60 kilo! Särskilt som det är min normalvikt,  som jag inte sätt på nästan ett helt år!! Usch den 8 november var sista gången jag vägde under 60! Så nu ska jag tillbaka dit igen! 😀

Så nu ska jag börja med rockringen till Just Shoot Me!, sen frukost innan jag går ut med hundarna! Sen har jag inte bestämt om det blir stallet före eller efter cyklingen med det lutar åt före! Ska försöka hålla mig sysselsatt hela dagen så jag slipper tänka på skolan och vad som kanske komma skall! Lycka till idag och hoppas alla era planer går precis som ni vill! 🙂
puss puss