Cykeltur 1


Cykelturen blev hälften så lång som jag hade tänkte, men ungefär fem gånger så intensiv som jag hade tänkte, jag hade verkligen cyklat skiten ur mig innan det ens gått 10 min, mitt i en uppförsbacke från helvetet räckte inte längre luften till och jag flåsade så fort och djupt jag bara kunde men det kändes ändå inte som det räckte, vad gör jag då? Jo jag fortsätter ta mig upp för den hemska uppförsbacken istället för att stanna och ta en liten paus och hämta andan! Sen var jag helt slut och på väg att ge upp och cykla hem igen, men jag valde andra vägar och drog ut på det och hittade nog varenda uppförsbacke som fanns i hela stan och gav järnet i dem alla! Fattar inte varför jag skulle ta ut mig så in i bomben, nu ca 45 min efter att jag kommit hem har det slutat brinna i luftrören, vågar dock inte resa mig ur soffan och se hur det är med benen men när jag hoppas av cykeln fick jag hålla mig i den för att benen inte skulle ge vika! Lite trötta kan man säga!

Och för allt de slitet fick jag ihop hela 108 kcal!!! Seriös??? Så jag har ju kvar 142 kcal som ska cyklas bort, och jag kan lugnt säga att jag inte kommer fixa ett sånt pass till idag! Men ska fråga älsklingen när han kommer hem, om mina ben återhämtat sig, om vi kan ta en lite längre lågintensiv cykeltur, roligare att cykla med sällskap! 🙂

Maten går iaf riktigt bra så här långt, var inte hungrig i morse så jag tvingade bara i mig lite yoghurt med tinad mango och hallon och till lunch blev det två falukorvsmackor! Det var evigheter sen, eftersom falukorv är så fett är kaloriinnehållet högt, 260 kcal/100g på den vi har hemma. Så det var längesen jag åt falukorv, brukar bara äta sån under mina tjockisperioder! Men nu har jag hittat en annan på Willys, heter Lättkorv, har aldrig tänkt på att det finns magra alternativ till falukorv, konstigt nog. Denna har en fettprocent på 10 och innehåller bara 150 kcal/100g och det är ju helt super för då kan jag också äta falukorv! 😀 För det är verkligen något jag älskar, stekt falukorv och makaroner! Mums mums! Så det ska bli min middag, känns lite knäpp, då det för mig är en väldigt onyttigt maträtt, men inte idag! 😀

Ligger just nu bara på 517 kcal dessutom så jag har lite att ta av, tänkte unna mig lite gurkstavar och tacodipen som står i kylen, sen alltså nu är jag verkligen inte hungrig, den som säger att man bli hungrig av att träna, tränar helt klart inte tillräckligt hårt!! För min mage vill verkligen inte ha någon mat trots att det nu är över en timme sen!
puss puss


En tanke om “Cykeltur

  • Sandra

    det värsta är att hon inte är anonym, utan hon har en blogg som handlar om att hon vill gå ner i vikt och borde väl därför förstå vilka korkade kommentarer hon kläcker ur sig.
    jag tar inte åt mig personligen, vet att hon gör så för att lyfta sig själv, men blir ledsen när jag ser att hon skriver sånt till andra som faktiskt kanske inte är lika starka som jag.

Kommentarer är stängda.