Snacks i STORA lass..


20120902-111440.jpg

God morgon underbara läsare!

Jag började September på precis samma vis som jag slutade Augusti, med massor med godis, chips, skräpmat och sprit! Eller ja, sprit drack jag bara i fredags, men förutom det! Det suger verkligen!! Jag skulle ju ha en ätdag, inte två!!

Jaja inte mycket att göra åt nu! Och det sätter ju dessutom en jätte bra ton för denna dagen eftersom det inte kan bli annat än bättre! 🙂 Så idag ska jag göra om och göra rätt! Vilket är lättare än vanligt, då jag jobbar hela dagen och har tagit med mig hela dagens måltider som passar prefekt in i mitt matschema, kommer landa på 1435 kcal, visserligen 9 kcal över dagens mål, men eftersom jag jobbar lär jag göra av med mer kalorier än vanligt och dessutom, 9 kcal, vem bryr sig, man blir inte tjock på det! :p

Dagens meny ser ut så här:

Frukost: Havre och Quinoa gröt med äpplemos och mjölk – 254 kcal
Mellis(antingen före eller efter lunch): Risifrutti körsbär – 228 kcal
Lunch: Äggmackor med kaviar – 383 kcal
Middag: Ost och skinkpaj med massor av grönsaker – 570 kcal

Än så länge har det ju såklart bara blivit frukost, men det känns bra att planera hela dagen, lättare att hålla sig till målen, att jag dessutom inte är hemma där det finns 400g choklad, ostbågar, massa nötter och lite godis kvar gör definitiv dagen sååå mycket lättare! Vi har dessutom två skålar med dipsås kvar, med de var jag lite sugen på att doppa grönsaksstavar i! Kan ju bli ett hyfsat nyttigt snack! 🙂 Imorgon alltså, idag har jag inga kcal över till sånt! Och ska jag ens ha en liten chans att nå nästa veckas mål är det stenhårt som gäller!!
puss puss