Shopaholic ja tack!


20120902-121909.jpg

Men lite annat hann jag med igår, förut att äta! Vi var en sväng på stan och shoppade!! Kände att linneförrådet behövde en uppgradering, har ett par stycken som nästan håller på att dö och krypa ut i sopptunnan självmant! Så jag var inne på H&M och köpte ett par nya! Fanns så himla mycket fint men då de ropade ut i högtalarna att butiken stängde ca 5 min efter att vi kommit dit, hann vi inte glo så himla mycket! 😉

Kan ju ärligt säga att jag inte provade ett enda klädesplagg, så svullen som magen var efter allt skräp var jag bara glad att ingen fråga om jag var gravid! Men samtidigt hur mycket kan gå fel med en topp? 🙂 Bättre bilder kommer i morgon när jag har dem på mig, när magen inte längre tror den är i sjunde månaden! :p

Men nä ett kvitto på 179:- och tre nya toppar hem, räknar jag inte som shopaholic, det slutade inte där, när vi var ute med hundarna igår kväll och tröjan inte längre räcker utan jag måste ta på mig en jacka, tar jag hellre på mig en hyfsat ren stalljacka än min vinterjacka, för jag tycker verkligen inte om den!! Visst den är fin, jag tycker ju om illiga färger(knallgrön) och varm och go, men det är en dunjacka om jag är typ allergisk mot sådana!! Den är stor och klumpig och kragen är så himla fluffig att man typ inte kan se någonting runt sig annat än rakt fram! Hatar när en jacka går upp i ansiktet! Det är vad man har halsdukar till, det är inte en jackas jobb! Sen är den ju dessutom inte regntät och då min regnjacka är av modellen mindre kan jag inte ha de över!

Så jag gick in på Bonprix och shoppade loss lite, det blev en 2-i-1 jacka, regntät med fleecefoder i mörkblå:

De har skrivit i kommentarerna att den är ännu snyggare o verkligheten, och den kostade bara 349:- 😀 Men som vanligt när man shoppar på internet, kan man ju inte klicka hem bara en sak! Så det blev tre till:

Nu känns det som jag har nästan hela höstgarderoben klar, förutom kanske några par mindre jeans när jag nått mitt viktmål, allt detta kommer ju passa även om jag blir 5 kilo mindre! 😉 Lite mörka färger kanske men det väger jag upp med min härligt pastelliga toppar och kjolar! 🙂 Hela kalast gick på 1000 spänn men med 10% rabatt och älsklingen som betalade, som en lite förtidig 3årspresent, söta gubben, blev det gratis! 😀 Det är bästa sättet att vara shopaholic på, när det blir gratis! 🙂
puss puss