Jag vill ha en stickad mössa! 2


Min gamla mössa har ju blivit alldeles stor och slapp så den sista pusselbiten i min höstgarderob är att köpa en nya. Jag föredrar stickade mössor i lite gammal/tidlös stil, och hittade precis vad jag ville ha inne på Manky:

 

 

Eftersom man gamla är svart ville jag i år ha en ljus och fin! 🙂 Frågan är bara vilken?? Vilken av dessa stickade mössor tycker ni är finast? 🙂

Är väldigt sugen på den sista men den är ju såklart den som är dyrast, fast med min nästan lön tillsammans med studiebidraget som kommer vara extra stort kanske jag kan unna mig! 😀 Om ni vill läsa mer om myssorna är det bara att klicka på bilderna! 🙂

Och om ni också är ute efter en mössa tycker jag Manky.se är värd en titt! 🙂
puss puss


2 tankar om “Jag vill ha en stickad mössa!

  • Lina

    Jag gillar den första bäst :-)! Ta den du gillar mest :-)! Men vill inte tänka mössa än, vill inte att det ska bli så kallt på länge…

    • Emily Inläggsförfattare

      Nä inte jag heller men börjar bli kallt och vill inte frysa om öronen, får så lätt ont i dem då! 🙁 kram

Kommentarer är stängda.