Jippi!!!


God morgon!!

Snack om att jag blev superglatt överraskad när jag ställde mig på vågen, den visade 60,3 kilo, så efter fyra riktigt bra dagar denna veckan har jag nästan raderat resultatet av två frossar veckor! Har gått ner 4 hg sen jag vägde mig sist gång och upp ett ynka hekto från innan dieten gick åt pipan! Så nu kan det bara går neråt och med mina uträkningar kan jag fortfarande nå mitt mål tills vi flyttar om jag tränar måttligt aktiv 3-5 gånger i veckan, suger ju lite att jag inte kommer kunna rida på ett par dagar!

Men stallvärden var ute och tittade till henne nu på morgonen och hon sa att det såg bättre ut än hon hade väntat sig, och då hon är lite mer känslig än jag känns det strålande! Ska såklart åka dit ut direkt när jag slutar jobba idag, och sen tänkte jag cykla 5 km idag istället som ersättning till ridningen, och fortsätta med det tills Cayola är bra igen! 🙂

Hur det blir med maten idag är fortfarande tveksamt, vi ska ha en rom&cola kväll med en touch av mojito och sen blir det nog också pizza och det rimmar illa med kalorimålet på 1426 kcal som jag har denna veckan! Hihi så funderar på att ha en ätardag idag, men det känns så himla korkat när jag precis kommit åt rätt håll! Men frukost, mellis och lunch kommer iaf gå i nyttighetens tecken! Äter gröt till frukost, och då det är så lite kcal i det tänkte jag har ett mål på 700 kcal för hela det! Så har jag iaf lite att ta av till kvällen, även om det antagligen inte ens nästan kommer räcka! :p Sen ska jag har lite restriktioner på kvällen, max 1/2 pizza, helst bara 1/3, för det räcker faktiskt! Och 3-4 drinkar, inte mer, ska vara levande i morgon också! 😉 Men får inte dricka om jag inte varit ute och cyklat, så jag har lite push på cyklingen! 😀

Men som sagt detta var liksom en underbar morgon, hoppas resten av dagen blir lika underbar! 🙂 Och hoppas eran dag också bli strålande! Nu ska jag skriva om veckomålen! 😀
puss puss

20120831-113843.jpg