Ups and downs..


God kväll!

Matmässigt har dagen gått riktigt bra, vägde upp den gigantiska frukosten med en lite fattigare lunch, så jag hade lite kalorier kvar till middagen, landade på 1448 kcal, 17 kcal över dagens mål, så där är jag jättenöjd! 🙂

I träningsväg gick det mindre bra, Cayola hade fått en spark i hagen så istället för en dressyrpass som jag hade tänkt blev det att pyssla om henne och hennes sår, hon var typ 3-gradigt halt så något annat var inte ens att tänka på. 🙁 Och vad som hände med cyklingen har jag inte en aning om! :O Blev ingenting med någonting, så vi får se vad vågen säger i morgon, insåg att det bara är två veckor som jag höll på att frossa och vägde mig ju faktiskt efter den första så med denna veckan goda kosthållning borde vågen inte visa allt för hemska siffror, hoppas jag!! Håll tummarna för mig imorgon! 🙂 sov gott!
puss puss