Underbart är kort! 1


Varför kan man inte bara få vara glad?????????? Morr!!! Skitväder! Nu funkar inte teven heller längre, vad är meningen med att sitta inne då?? Har ju inte ens någon spännande bok att läs! Livet sugen verkligen just nu!

Frukosten blev lite väl stor så jag tänkte köra lite damage control genom att ge mig ut och cykla, känns inte direkt lockande just nu när det öser ner, åskar och blixtrar något enorm! Det läskigaste är när det blixtrar och åskan kommer nästan direkt efter, då är det lite för nära för min smak! Fast hellre här än hos Cayola, och nu verkar det lugna sig!

Än är ju inte dagen slut så borde hinna cykla, även om det kanske får bli i regn, då det enligt väderleksprognosen inte ska sluta regna förrän i natt! Men slipper jag få en blixt i huvudet är jag nöjd! 🙂

Fick förresten ett infall och tag fram rockringen, blev 10 min, känns som en lagom start men tanke på att jag inte rockat på evigheter, nu ska jag rocka 3-4 gånger i veckan! hihi fast denna vecka blir det tajt! Det blir en gång till på lördag, varannan dag tror jag är ett bra upplägg, för att inte slita ut magen! Även om det är den enda muskelgruppen man faktiskt kan träna ofta, då man använder magen hela tiden har den mycket bättre återhämtning än resten av kroppen! Men lagom är ändå bäst!

Så dagens träningsplaner ser ut så här:

  • 3x hundpromenad
  • 10 min rockring, klar!
  • 5 km cykling
  • minst 45 min ridning

Så jag har lite att ta tag i, men nu ska jag kika på top model och få lite inspiration! Jag hade kunnat döda för att få vara med där!!
puss puss


En tanke om “Underbart är kort!

Kommentarer är stängda.