Happy!!


God morgon underbara läsare!!

Här har ni en extremt happy Emily! Maten gick strålande igår, landade på 1299 kcal, lite under målet men med lunch på kinarestaurang, är det svårt att räkna exakta kalorier, och då jag mumsade i mig en hel del persikor igår tror jag nog att jag fick i mig precis allt gör behövde! 😉

Nu är det bara en dag kvar till vägningen, så idag måste bli en strålande dag, är ganska nervös, då mina veckor när jag hade ont resulterade i alldeles för stora mängder godis, glass, popcorn och annan skit! Så är rädd att jag har gått bakåt väldigt många steg på min väg mot min målvikt! Vill ju liksom ha min iPad NUUUUU!! Men inte bara det jag vill dessutom nå mitt mål innan vi flyttar vilket är om ganska exakt 2 månader och 2 dagar! Dessutom firar vi treårsdag om 20 dagar och då hade jag väldigt gärna vägt under 60, men det borde väl inte vara omöjligt? Så himla mycket kan jag väl inte gått upp?

Nä det tror jag inte då jag inte kan se något större skillnad på min kropp, nu när vattnet är ute ser den ut precis som innan käkledsinflammationen! Tror jag iaf! Nu ska jag inte bli paranoid! 😉

Men nog om vikten, där får jag helt enkelt vänta och se imorgon, då får jag även skriva om veckomålslistan, då den är lite ouppdaterad! :p

Idag har jag iaf inte ett enda mål med dagen, förutom mat och ridning då, men annars ingenting, inget jobb, ingen skola, ingenstans jag måååste vara över huvudtaget, det är sååå himla skönt! 😀 Men då ösregnar det såklart, så man blir ju inte direkt sugen på att gå ut! Haha men samtidigt ger det mig en ursäkt för att mysa ner mig i soffan och fortsätta titta på Top Gear utan dåligt samvete! 😉

Jisses nu åskar det också!! :O Definitivt inomhus aktivitet som gäller idag!!
puss puss