Morgonstund har guld i mun! 1


Klicka på bilden för recept på frukosten! 

God morgon!!

Då var jag hemma från jobbet igen, råkade bli frukost där så det blev lite lägre än vad jag egentligen skulle, men skitsamma! Nu har jag iaf fått i mig frukost och jag slapp dessutom äta ensam! 🙂 Landade på 265 kcal, en frukostbulle är ju inte så himla kaloririk, det är ju snarare att en bulle inte räcker särskilt länge lär bli hungrig väldigt snart igen! Men i och med att det blev så lite kalorier har jag råd att äta en lite större mellis! 😀

Men idag har jag annat än mat att tänka på, blir nog en i stan dag idag, mamma kommer kanske ner, hon fick en gratis färgning av fransar av mig när hon fyllde år så jag tänkte uppfylla den! Sen tror jag att jag har hittat våran absoluta favoritsås på en kinakrog i stan, så vi ska gå ner och se om det verkligen är den! 😀

Sen såklart det viktigaste, jag ska till tandläkaren och få min bettskena i eftermiddag, ÄNTLIGEN!! 😀 Ska bli sååååå himla underbart!! 😀 Hoppas verkligen den börjar funka typ direkt! Så dyr som den är hoppas jag verkligen att den är fantastisk! 😉
Puss puss


En tanke om “Morgonstund har guld i mun!

  • Sandra

    sv: jag förstår varför min psykolog är osäker på mitt val av utbildning och det är antagligen därför jag själv tvekat. Det är inte det att hon inte tycker jag ska studera, utan bara att denna utbildningen kanske inte är det mest optimala för mig och jag är beredd att hålla med henne. Men nu vet jag inte hur jag ska göra. Jag vill ju verkligen göra något till hösten och plugga är det jag vill allra mest.
    det är fan inte lätt att veta vad man ska bli när man blir stor 🙁

Kommentarer är stängda.