Den har kommit!! 6


Äntligen har jag fått hem min underbara bettskena, mycket mindre än jag trodde, men så länge den funkar är jag helt nöjd! 😀 Och fick den i världens lyxigaste låda! Me love rosa!! 😀

Ska använda den varje natt, men då älsklingen är ute och flyger och jag ändå är helt ensam, passade jag på att prova den med en gång istället! 😀 Känns lite konstigt och jag läspar något extremt! Haha! :p Men det är nog en vanesak, och jag kommer ju inte direkt prata när jag sover iaf! 😉

Nu är jag i valet och kvalet med mina piller, funderar på att strunta i dagens kvällspilla, prova och se vad som händer, men samtidigt hade jag tänkt åka till stallet och jag vill ju helst inte få döööont under ridturen, så velar lite fram och tillbaka just nu! Vad ska jag göra liksom???
puss puss


6 tankar om “Den har kommit!!

 • Peggy

  Jag är 15 och räknas då som barn väl? Hoppas iaf för 3000:- för en betskena till en 15 åring med tre syskon…. Njaaaa… Hur som hälst får vi se ska till tandläkaren snart! Tack så mycket för svaren! Kram 🙂

  • Emily Inläggsförfattare

   Då räknas du absolut som barn och det lär vara gratis. 🙂 lycka till! 🙂 kram

 • Peggy

  Hej! Jag är en ivrig bloggläsare som älskar din blogg! Keep going! Men jag undra en sak? Var har du köpt din rosa betskena? Jag ska skaffa betskena men jag vill inte ha en full genomskinlig! I want pink! (Eller blå) så vaaaart! Please help! Ska snart få så måste veta! Tack i förväg

  • Emily Inläggsförfattare

   Hej! Kul du gillar bloggen! 🙂 tyvärr vet jag inte om jag kan hjälpa dig, skaffade min bettskena hos tandläkaren och den är genomskinlig, det är bara lådan som är rosa. Och de kan man säkert fråga om man inte kan få. Vad ska du ha din bettskena för? 🙂 kram

   • Peggy

    Hej! Jaha haha, såg rosa ut! Ja, jag behöver den för att jag gnisslar tänder, så det ilar i hela munnen! Är den gratis på tandläkaren? Hur under sökta dom dig, eller sa du bara att du gnissla tänderna? Eller något sånt? Kram 🙂

    • Emily Inläggsförfattare

     hehe ops sorry för missvisande bilder! 😉 Usch då låter jobbigt! Det beror på din ålder, men jag som är över 20 fick iaf betala för min, drygt 3000:- gick den på! Nja jag blev skickad dit från vårdcentralen för att jag hade en käkledsinflammation pga att jag bet ihop och spände käkarna för mycket(antagligen pga för mycket stress), ont som sjutton hade jag men den har gått över helt just nu iaf, dock stressar jag fortfarande för mycket så måste fortsätta med bettskenan för att den inte ska komma tillbaka! Kram

Kommentarer är stängda.