Frukost och nytt favoprogram! 1


20120828-102012.jpg

God morgon!!

Frukosten tillsammans med mina underbara tabletter ligger tryggt i magen, den blev precis perfekt avvägt, 411 kcal, alldeles lagom för frukost för då har jag ca 1000 kcal kvar att lägga på lunch och middag! 🙂

Har hittat ett underbart bildretuscheringsprogram till iPhonen, Pixlr-o-matic, finns både som gratis och betal(7:-) version, jag började såklart med gratis varianten och det finns sjukt mycket bara i den så lär ta ett bra tag innan jag tröttnar! 🙂

Så nu lär det komma massa väldigt pimpade bilder här på bloggen! 🙂 Nu måste jag springa ut med hundarna innan det börjar ösa ner igen! :p
Puss puss


En tanke om “Frukost och nytt favoprogram!

  • Sandra

    sv: Jobbet är ett butiksjobb, men vet ej hur jag ska göra med det än. Hoppar på en utbildning nu nästa vecka, men får se lite 🙂

Kommentarer är stängda.