Telefoninlägg


Just har wordpress fått spel, så jag kommer inte in på internetsida som jag bloggar från i vanliga fall. Irriterande värre!!
Hoppas bara detta funkar bättre!

Detta ska bli en ny start, idag ska jag verkligen börja äta vettigt igen, kom fram till i lördags att helgen är ingen smart idé att börja äta nyttigt igen, frestelserna är för stora! Men nu ska jag komma tillbaka till där jag var när jag hade full koll och faktiskt gick ner!

Det är så himla skönt att man får stöd från sina nära och kära, när jag igår kungjorde för älsklingen att imorgon(idag) ska jag börja landa på 1350-1500 kcal om dagen igen, suckade han, ”Ska du börja räkna kalorier igen?!” Hehe motiverande värre va? Men idag slipper han tänka på det iaf för idag kommer jag vara ensam hemma hela dagen, då han både jobbar sent och har möte på det, så jag kan planera min egen middag!

Får väl se vad det blir, har iaf ätit yoghurt och müsli till frukost och skinkmackor till mellis, måste dra ner på brödet, blir så lätt för många, men hade jag kunnat äta knäckebröd skulle jag bytt direkt men de ingår inte direkt i min skonkost.

Till lunch blir det omelett iaf, men först måste jag diska, hela köket är överbelamrat med disk! Ser ut som ett slagfält. :p
Puss